KDU.breadcrumbs.homeAktuálně Aktuality Aleš Dufek předsedou poslaneckého klubu

Aleš Dufek předsedou poslaneckého klubu

Přidáno 25. 8. 2023
Sestry a bratři, v souvislosti se svým zvolením předsedou poslaneckého klubu KDU-ČSL bych chtěl poděkovat našim poslancům za důvěru.

Povedu nejpočetnější poslanecký klub v moderní historii naší strany. Nedral jsem se o to, ale budu se to snažit dělat s veškerým možným nasazením. Kdo mě ne zcela znáte, tak bych se představil jako zkušený advokát ze Zlína, dlouholetý obecní zastupitel, otec 3 synů a vyznavač konceptu tzv. přirozeného práva a zdravého rozumu.

Děkuji Markovi Výbornému za jeho dosavadní řízení našeho klubu, odvedl opravdu velký kus práce a byl nejlepším a nejviditelnějším předsedou ze všech koaličních klubů. Náš klub je jako rodina, jsou v něm skvělí kolegové a odborníci z různých oblastí. Budu se snažit náš tým ještě více stmelit, ještě více zviditelnit práci mých kolegů v médiích a mezi širokou veřejností. A zaměříme se co nejvíce i na vás, naše členy a příznivce. Musíme jako poslanci ještě více než dnes jezdit za našimi členy, do českých, moravských i slezských měst a vesnic, včetně regionů, kde třeba nemáme lidovecké zákonodárce. Sám v nejbližších několika měsících objedu všechny kraje ČR a budu diskutovat s našimi členy a příznivci, co zlepšit a kam dále posunout naši stranu. Záleží mně totiž na KDU-ČSL a naší zemi.

Aleš Dufek